Over ons

Ooit..

Welkom bij wollebollekes!

“Ooit ga ik mijn eigen wolwinkeltje beginnen”, dat zeg ik al jaren. Nu is wollebollekes.nl er. Geen echte winkel waar je zo naar binnen kunt lopen (nog niet, wie weet…) maar een webwinkel.

Vroeger toen het moest op school lukte het handwerken nooit zo goed en had ik nog wel eens de hulp nodig van mijn moeder en oma. Ooit zei mijn oma “dat wordt nooit wat met jou” met een diepe zucht. Gaandeweg lukte het toch zelf en kwamen de mooiste truien voor mezelf en later voor mijn 3 kinderen van de breipennen. Helaas mocht oma dit niet meer meemaken. Ook kleding naaien leerde ik van mijn moeder en ook dat lukte wonderwel. Sinds een jaar of 7 is daar het haken bijgekomen. Het liefst maak ik leuke knuffels. Mijn moeder en oma kunnen het niet meer meemaken maar stiekum hoop ik dat ze denken: “Het is toch nog wat geworden!

Ik kan heel gelukkig worden van mooie bolletjes wol of een lapje stof. Het is thuis dan ook een “centraal magazijn” volgens mijn dochter, die overigens ook haakt. Om jullie te laten delen in waar ik gelukkig van wordt is wollebollekes.nl ontstaan. We werken in eerste instantie samen met fouteshirts.nl.

We bieden je met plezier het garen van Yarn and Colors aan! Een heel fijn, betaalbaar en kwalitatief hoogstaand produkt met een basis van 100 prachtige kleuren waarop alle garens zijn gebaseerd.Het assortiment zal gaandeweg worden uitgebreid met allerlei bijbehorende artikelen.Mocht je naar iets op zoek zijn stuur gerust een mail, dan gaan we voor je op zoek.


Tot ziens bij wollebollekes.nl,

Bertine

1 gedachte over “Over ons

  1. Bertine dat heb je leuk opgesteld.Als ik wat nodig heb weet ik je te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *